Викинг - Сандефјорд

Викинг без Сигурдсон (одбрана, 18/1) и Соарес (одбрана, 11/0).

Сандефјорд без суспендираните Киркеволд (напад, прв стрелец, 21/8), Мјелде (средина, втор стрелец, 19/4) и Диенг (средина, 21/1), како и без повредените Јенсен (голман, 7/0), Габриелсен (одбрана, 11/2) и Аманква (одбрана, 5/0).

Викинг игра Х-Х на последните 3 натпревари на домашен терен против екипата на Сандефјорд.

Сандефјорд има само 1 победа на последните 18 натпревари на гостински терен во Типелиген.

Објавено на :
29 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување