Норвешка

icon

Сите кратки вести

Сарпсборг и Старт играат со ГГ на...
Сарпсборг и Старт играат со ГГ на последните 8 меѓусебни натпревари
Лилестром и Алесунд играат со...
Лилестром и Алесунд играат со нерешен резултат на последните 4 меѓусебни натпревари, како и на 6 од последните 7 натпревари на теренот на Лилестром
Бодо победува на 7 од последните...
Бодо победува на 7 од последните 8 натпревари во Типелиген
Старт и Хаугесунд играат со ГГ и...
Старт и Хаугесунд играат со ГГ и 3+ на последните 5 меѓусебни средби, а 4 од тие натпревари завршуваат и со 4+
Мјондален игра со 3+ на 8 од...
Мјондален игра со 3+ на 8 од последните 9 натпревари на домашен терен во Типелиген, додека пак Штромгодсет игра со 3+ на 7 од последните 8 првенствени натпревари
Валеренга игра со 0-2 гола на...
Валеренга игра со 0-2 гола на последните 6 натпревари во Типелиген
Алесунд игра со 3+ на 12 од...
Алесунд игра со 3+ на 12 од последните 14 натпревари на гостински терен во Типелиген
Штромгодсет победува на...
Штромгодсет победува на последните 6 меѓусебни средби против екипата на Старт и постигнува најмалку 3 гола на 6 од последните 7 натпревари на домашен терен против истоимената екипа
Викинг победува со полувреме-крај...
Викинг победува со полувреме-крај и без примен гол на 5 од последните 7 натпревари на гостински терен во Типелиген
Молде е без примен гол на...
Молде е без примен гол на последните 4 меѓусебни средби од екипата на Валеренга и при тоа постигнува најмалку 2 гола и победува на 3 од тие натпревари

Pages

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување