Норвешка

icon

Сите кратки вести

Мјондален постигнува најмалку 2...
Мјондален постигнува најмалку 2 гола и игра со 3+ на 5 од последните 6 натпревари во Типелиген, додека пак Молде игра со 3+ на 8 од последните 9 првенствени натпревари
Викинг и Старт играат со 0-2 гола...
Викинг и Старт играат со 0-2 гола на последните 4 меѓусебни средби, а 3 од тие натпревари завршуваат и со 0-1 гол
Хаугесунд е без постигнат гол на...
Хаугесунд е без постигнат гол на 5 од последните 7 натпревари во Типелиген
Штромгодсет постигнува најмалку 2...
Штромгодсет постигнува најмалку 2 гола на последните 6 натпревари на домашен терен против екипата на Алесунд и при тоа победува на 5 од тие натпревари
Розенборг постигнува најмалку 3...
Розенборг постигнува најмалку 3 гола на 8 од последните 9 натпревари на домашен терен во Типелиген
Стабаек победува без примен гол...
Стабаек победува без примен гол на последните 6 натпревари во Типелиген
Тромзо прима најмалку 3 гола на 5...
Тромзо прима најмалку 3 гола на 5 од последните 6 првенствени натпревари на гостински терен
Тромзо губи на 13 од последните...
Тромзо губи на 13 од последните 14 натпревари на гостински терен во Типелиген
Стабаек игра со 0-2 гола на 12...
Стабаек игра со 0-2 гола на 12 последователни натпревари во Типелиген
Розенборг постигнува најмалку 3...
Розенборг постигнува најмалку 3 гола на 7 од последните 8 натпревари на домашен терен во Типелиген и нема пораз од Лилестром на последните 13 меѓусебни средби

Pages

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување