Белененсе - Фереира

Белененсе (отсуства):
Аморим - одбрана, 8/0

Фереира (отсуства):
Гоиш - одбрана, 18/0
Сантос - средина, 14/0
Ромеу - средина, 14/1
Кристиан - средина, 17/1
Бераксињо - средина, 21/0
Рониел - напад, 20/2
Параиба - напад, 23/0
Мартинс - напад, 17/0

Белененсе игра со 0-2 гола на последните 3 првенствени натпревари.

Фереира игра со 0-1 гол на 5 од последните 6 натпревари во Лига Зон Сагрес.

Белененсе и Фереира играат со 0-2 гола на 5 од последните 6 меѓусебни средби.

Фереира нема пораз од Белененсе на последните 9 меѓусебни средби.

Објавено на :
30 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување