Белененсе - Порто

Белененсе без суспендираниот Аморим (одбрана, 3/0), а неизвесен е Брандао (одбрана, 20/1).

Порто без суспендираниот Лајун (одбрана, 20/3) и Инди (одбрана, 16/0).

Порто нема пораз на 35 од последните 38 натпревари во Лига Зон Сагрес.

Порто нема пораз на последните 22 меѓусебни средби од екипата на Белененсе.

Белененсе прима најмалку 2 гола на последните 4 натпревари на домашен терен во првенството.

Објавено на :
27 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување