Есторил - Аруча

Есторил има 5 победи на последните 6 првенствени натпревари на домашен терен.

Аруча има само 1 пораз на последните 13 првенствени натпревари (8 победи).

Аруча не примила гол на 8 од последните 11 првенствени натпревари.

Есторил има само 1 пораз на последните 9 натпревари против Аруча (4 победи).

Есторил за овој дуел ќе биде без првиот голман Кишчек 31 натпревар, играчот од одбраната Таварес 30 натпревари, играчот од ср.ред Амадо 16 натпр./2 гола и играчот од нападот Герсо 30 натп. /2 гола, а неизвесен за настап е играчот од нападот Менди 13 натпревари / 3 гола.

Аруча за овој дуел не може да смета на суспендираниот играч од средниот ред Гоиано 27 натпревари.

Објавено на :
09 / May / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување