Гимараеш - Фереира

Гимараеш без суспендираните Педрао (одбрана, 11/0) и Кафу (средина, 24/2).

Фереира без Гоис (одбрана, 18/0), Ромеу (средина, 14/1), Кристиан (средина, 17/1) и Рониел (напад, 19/2).

Гимараеш нема пораз на последните 5 натпревари на домашен терен во Лига Зон Сагрес.

Фереира нема победа на последните 8 првенствени натпревари.

Фереира прима најмалку 2 гола и игра со 3+ на последните 3 натпревари во Лига Зон Сагрес.

Објавено на :
13 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување