Мадеира - Фереира

Мадеира (отсуства):
Кадиз - напад, 21/2

Фереира (отсуства):
Гоис - одбрана, 18/0
Андре - средина, 25/2
Кристиан - средина, 17/1
Лопес - средина, 27/0
Ромеу - средина, 14/1
Рониел - напад, 20/2
Мореира - напад, 25/14
Осеи - напад, 15/1

Мадеира игра нерешено на последните 3 натпревари на домашен терен во првенството.

Мадеира е без победа на 10 последователни натпревари во Лига Зон Сагрес.

Фереира игра со 0-1 гол на последните 4 првенствени натпревари.

СПОРТФРЕШ ТИП: 1 (2.65 коефициент)

Објавено на :
16 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување