Маритимо ги добива последните...

... 3 дуела со Боависта без да прими гол.

На 8 од последните 10 нивни меѓусебни средби играат 0-2 гола.

Боависта игра со 0-2 гола на 8 од последните 10 гостувања во лигата.

Маритимо е без дефанзивците Фереира (17/2) и Дејвисон (16/), како и нааѓачите Соуса (22/11, прв стрелес) и Ксавиер (16/1).

Боависта е без суспендираниот дефанзивец Самапјо (10 нат.), а 3 играча се неизвесни (2 дефанзивци и 1 играч од средниот ред).

Објавено на :
11 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување