Национал - Порто

Национал (отсутсва)
Гарсиа - одбрана, 5/0
Родригес - средина, 5/0
Бониља - напад, 5/1
Кампос - одбрана, 2/0 - неизвесен
Вилиан - напад, 4/0 - неизвесен
Кадиз - напад, 1/0 - неизвесен

Порто (отсуства)
Оливеира - средина, 1/0
Корона - напад, 5/1
Адриан - напад, 5/0

Порто игра со 3+ на 9 од последните 11 натпревари во првенството.

Национал има одиграно само 1 нерешен резултат на последните 17 натпревари во Лига Зон Сагрес.

Порто нема пораз на 12 од последните 13 меѓусебни средби од екипата на Национал.

Објавено на :
01 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување