Национал - Спортинг

Национал без Кампос (одбрана, 7/0), Луис (средина, 16/2) и Тикињо (напад, 17/5).

Спортинг без Оливеира (одбрана, 17/0), Џеферсон (одбрана, 17/0), Налдо (одбрана, 18/0) и Кариљо (напад, 4/1).

Национал игра со 3+ на последните 7 натпревари во Лига Зон Сагрес.

Спортинг нема пораз на последните 13 меѓусебни средби од екипата на Национал.

Спортинг не прима гол на 5 од последните 7 меѓусебни средби со Национал.

Објавено на :
13 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување