Сетубал - Тондела

Сетубал игра со НГ и 0-2 гола на 13 од последните 14 првенствени натпревари на домашен терен.

Тондела прима минимум 2 гола на 6 од последните 7 првенствени натпревари на гостински терен.

Во екипата на Сетубал за овој дуел неизвесен е играчот од средниот ред Пачеко (1љ натпр / 1 гол).

Кај Тондела неизвесен за настап е играчот од средниот ред Гонсалвес (11 натпр.), а екипата ја напушти играчот од одбраната Канде (12 натпр.).

 

Објавено на :
23 / Dec / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување