Хрватска и Аргентина ќе изиграат...

... пријателски натпревар во Лондон,во кој Хрватите влегуваат скоро со целосна втора постава со оглед на тоа дека за дена имаат квалификациски дуел со Италија.

Од друга страна, Аргентинците ги имаат на располагање своите најдобри играчи.

Објавено на :
12 / Nov / 2014
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување