Бреј игра НГ на...

... 9 од последните 10 меча во лигата, а не прима гол на последните 3 средби. На 6 меча на гости по ред нема дадено гол.

Бохемијанс е без пораз на 4 во низа, од кои 3 ги игра со 0-2 гола.

Бреј за овој дуел е без двајца дефанзивци МекНели (15 нат.) и Бирн (6 нат.)

Објавено на :
08 / Jul / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување