Бреј игра со 0-1 гол на...

... 8 меча по ред во лигата, а на 6 од нив не прима гол. Во серија е од 4 победи.

Од друга страна, Дундалк игра ГГ на 6 по ред, од кои 5 се и 3+.

Дундалк дава најмалку по 3 гола на 3 од последните 4 средби против Бреј.

Бреј за овој дуел е без првиот голман, како и 1 играч од средината.

Објавено на :
31 / Jul / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување