Дрогеда - Ст.Патрик

Дрогеда без суспендираните Дан (одбрана, 3/0) и Дафи (напад, 16/5), како и без повредениот Бакли (одбрана, 9/2).

Ст.Патрик без Даблин (одбрана, 15/0).

Дрогеда постигнува најмалку 3 гола и победува на последните 4 натпревари во првенството.

Дрогеда нема победа на последните 10 меѓусебни средби против екипата на Ст.Патрик.

Дрогеда и Ст.Патрик играат со 4+ на последните 4 меѓусебни средби.

Објавено на :
17 / Jul / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување