Дундалк има само 1 пораз...

... на последните 30 меча во лигата и тоа токму против Бохемијанс пред два месеци.

Дундалк не изиграл нерешено на гости без голови од март 2012 година.

Бохемијанс нема изиграно нерешено на 11 меча по ред.

Кај Бохемијанс за овој дуел нема 2 играчи од средината и 1 напаѓач.

Бохемијанс игра 3+ на 5 меча по ред

Објавено на :
28 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување