Фин Харпс (отсуства)

Кол (одбрана, 16/0)

Маили (одбрана, 15/0)

Харкин (средина, 15/0)

Бојл (средина, 13/0)

Неизвесни се:

Скали (средина, 15/3)

Ханлно (средина, 15/0)

Молој (средина, 7/0)

Фин Харпс не дава гол на 5 од последните 7 меча против Галвеј и е без победа на 8 по ред.

Објавено на :
08 / Jul / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување