Галвеј игра ГГ и 3+...

... на 5 средби по ред дома и на сите нив прима најмалку по 2 гола.

Дундалк дава најмалку по 2 гола на 6 гостувања по ред, од кои 3 ги добива со резултат 2:1, а 2 со резултат 2:0.

 

Објавено на :
07 / Jul / 2015

Тагови:

Ирска, премиер, Галвај, Дундалк, статистика
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување