Корк Сити не прима гол...

... на 6 од последните 7 меча во лигата и победува на 8 по ред.

Шамрок нема пораз на 26 од последните 29 меча дома.

За овој дуел Шамрок нема на располагање 2 стандардни играчи од средината и 1 напаѓач (дале заедно 9 гола).

Корк е без Данливи (средина, 13/0) и Шепард (напад, 13/4).

Овие два тима играат со НГ на 8 по ред, од кои 6 се и 0-2 гола.

Објавено на :
24 / Jun / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување