Шамрок за гостувањето кај...

... Дрогеда не може да смета на играчите од средниот ред, МекФеил (13/0), Фахеј (12/0) и О'Конор (10/2).

Шамрок инаку ги добива последните 12 гостувања кај Дрогеда и само на 3 од овие 12 прима гол.

Шамрок игра ГГ и 3+ на 5 меча по ред, а против Дрогеда дава најмалку по 2 гола на 6 по ред на гости.

 

Објавено на :
31 / Jul / 2015

Тагови:

Дрогеда, Шамрок, премиер, Ирска
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување