Ботошани и Пандури играат...

... ГГ и 3+ на трите свои меча, од кои минатата сезона и двете беа 5+.

Ботошани нема пораз на 4 по ред дома и сите ги игра НГ. Пандури игра со НГ на 4 од последните 5 на гости.

Ботошани е без Фулоп (напад, 17/3), а Пандури го нема првиот голман, Ерико (одбрана, 12/1), Нистор (средина, 29/1) и Плеаска (средина, 16/0).

Објавено на :
14 / May / 2015

Тагови:

Фудбал, Романија, прва лига, Ботошани, Пандури
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување