ЦСМ Иаси (отсуства)

Воику (одбрана, 8/0)

Михалаче (одбрана, 7/0)

Сиука (одбрана, 4/0)

Тиганасу (средина, 9/1)

Боле (средина, 8/3)

Кристеа (напад, 7/2)

Објавено на :
25 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување