ЦСМ Јаши (отсуства)

Митич - одбрана, 16/0

Воичу - одбрана, 14/0

Стафанеску - средина, 10/0

Тарса - средина, 7/1

Челару - средина, 4/0

Кристеа - напад, 13/2

Бојчиук - напад, 8/1

Објавено на :
25 / Nov / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување