Клуж ги добива последните...

... 6 средби дома против Брашов и на од нив не прима гол.

Сушич (одбрана, 12 нат.), Деак (средина, 7/2) и напаѓачите Негрут и Доре (по нат.) не се во комбинација кај Клуж.

Брашов е без Диого (средина, нат.) и Буга (напад, нат.).

Објавено на :
03 / Nov / 2014
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување