Стеауа (отсуства и статистика)

Отсутни играчи за дуелот со Астра

Момчиловиќ (одбрана, 5/0)

Ачим (средина, 4/1)

Пинтили (средина, 2/0)

Онтел (средина, 1/0)

Стеауа игра НГ на 10 средби по ред против Астра од кои 9 се и 0-2 гола.

Во тие 10 средби и двете екипи забележале по 4 победи.

Објавено на :
10 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување