Амкар - Мордовија Саранск

Амкар игра со 0-2 гола на 8 од досегашните 9 средби, како и на 4-те средби против Мордовија во лигата.

Мордовија не дава гол на последните 3 гостувања во лигата и на нив игра со 0-2 гола.

Амкар има проблеми во одбраната за овој дуел поради отсуство на 4 играчи, а нема и еден играч од средината.

Објавено на :
27 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување