Амкар - Торпедо М

Амкар е без победа на последните 8 првенствени натпревари.

Торпедо игра со 0-2 гола на последните 3 натпревари на гостински терен.

Амкар и Торпедо играат со 0-2 гола на последните 3 меѓусебни натпревари.

Амкар за овој натпревар е без 1 играч од одбрана и 2 од среден ред.

Објавено на :
09 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување