Роштов - Уфа

Роштов денес без вториот стрелец Букаров (напад, 15/3), Азмоун (напад, 11/2) и Гаткан (средина, 11/0).

Уфа без Засеев (средина, 10/0).

Роштов победува со 1 гол разлика на последните 5 натпревари на домашен терен во првенството.

Уфа е без победа на последните 5 натпревари на гостински терен во Премиер.

Објавено на :
23 / Nov / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување