Ростов игра со 0-2...

... гола на последните 7 средби дома, а Ростов нема пораз на 6 по ред на домашен терен.

Кубан исто така игра 0-2 гола на 6 од последните 7 гостувања во лигата, а е без победа на 12 по ред на гости.

1 дефанзивец, 3 играча од средината и 1 напаѓач отсутни кај Кубан, додека Ростов е без 2 играча од средниот ред.

Објавено на :
27 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување