Терек Грозни игра нерешено...

... на 4 од досегашните 5 средби во лигата, а последните 3 ги игра и НГ.

Со НГ игра и на последните 4 против Динамо, од која една е нерешено.

Динамо игра со ГГ на 4 од досегашните 5, а 3 се и 3+.

Дефанзивците Самба и Бутнер и играчот од средината Соснин отсутни за Динамо.

Објавено на :
21 / Aug / 2015

Тагови:

Русија, прва лига, Динамо, Москва, Терек, Грозни
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување