Торонто (отсуства)

Морган (одбрана, 13/0)

Осорио (средина, 14/0)

Бредли (средина, 13/2)

Алтидор (напад, 12/6)

Објавено на :
12 / Jul / 2015

Тагови:

Фудбал, Торонто, Отсуства, МЛС
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување