Абердин - Данди

Абердин без суспендираниот Рејнолдс (одбрана, 10/0), Џек (средина, 17/0) и Флад (средина, 14/0).

Данди без Ирвин (одбрана, 7/0), МекПајк (одбрана, 16/2), Етксбегурен (одбрана, 13/0), Мегат (одбрана, 4/0) и Томсон (одбрана, 12/0).

Абердин нема пораз на последните 9 натпревари во Премиер.

Абердин нема пораз на 14 од последните 15 меѓусебни средби од екипата на Данди.

Абердин и Данди играат со 0-2 гола на 6 од последните 7 меѓусебни средби на теренот на Абердин.

Објавено на :
21 / Jan / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување