АИР - Шкотска (отсуства)

Бојл (одбрана, 17/0)

Меклокиан (одбрана, 16/2)

Крофорд (средина, 17/1)

Гилмор (средина, 15/2)

Доерти (средина, 15/0)

Адамс (средина, 14/2)

Објавено на :
23 / Jan / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување