Алоа - Фалкирк

Алоа без 3 стандардни играчи на денешниот натпревар. Ќе отсуствуваат Мар (одбрана, 14/1), Чопра (напад, 15/1) и Холмс (напад, 15/2).

Фалкирк без Таиво (средина, 9/0) и МекХју (напад, 10/2).

Алоа губи на последните 6 натпревари на домашен терен во Чемпионшип.

Алоа е без постигнат гол на 5 од последните 6 првенствени натпревари.

Фалкирк победува на 6 од последните 7 меѓусебни средби против екипата на Алоа.

Објавено на :
01 / Jan / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување