Ер - Странраер

Ер денес без Девлин (одбрана, 29/1), Бојл (одбрана, 25/0), МекКрори (одбрана, 6/1) Гилмор (средина, 22/2) и Доерти (средина, 21/0), а неизвесен е и Марфи (одбрана, 25/0).

Странраер единствено без првиот голман МекГурн.

Ер нема одиграно со нерешен резултат на последните 18 натпревари во првенството.

Ер и Странраер немаат одиграно со нерешен резултат на последните 10 меѓусебни средби, односно имаат само 1 нерешена средба на последните 23 дуели.

Објавено на :
25 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување