Инвернес - Рос Каунти

Инвернес без Микингс (одбрана, 12/1).

Рос Каунти комплетен.

Инвернес игра со ГГ и 3+ на последните 7 натпревари во Премиер.

Рос Каунти игра со 3+ на 7 од последните 8 натпревари во Премиер.

Инвернес и Рос Каунти играат со ГГ на последните 7 меѓусебни средби на теренот на Инвернес.

Инвернес постигнува најмалку 2 гола на последните 4 првенствени натпревари.

Инвернес прима најмалку 2 гола на 5 од последните 6 првенствени натпревари.

Објавено на :
01 / Jan / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување