Партик - Абердин

Партик без Дамбаја (одбрана, 15/1) и Баниган (средина, 26/1).

Абердин без Полет (средина, 18/1) и Руни (напад, 26/19).

Абердин победува со полувреме-крај на 5 од последните 6 натпревари на гостински терен во Премиер.

Абердин не прима гол на 9 од последните 10 меѓусебни средби од екипата на Партик.

Партик и Абердин играат со 0-2 гола и НГ на последните 5 меѓусебни средби.

Објавено на :
08 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување