Партик - Ст.Џонстон

Партик без Думбаја (одбрана, 15/1).

Ст.Џонстон без Естон (одбрана, 22/1) и МекКеј (одбрана, 17/1).

Партик е без примен гол на 5 од последните 7 натпревари во Премиер.

Партик е без примен гол и на 5 од последните 6 меѓусебни средби на домашен терен против екипата на Ст.Џонстон.

Партик игра со 0-2 гола на 6 од последните 7 првенствени натпревари.

Ст.Џонстон губи со полувреме-крај на последните 3 натпревари на гостински терен во Премиер.

Објавено на :
23 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување