Рос Каунти - Килмарнок

Рос Каунти и Килмарнок играат 3+ на 9 меча по ред. 6 од нив се и ГГ, а 5 завршуват со резултат 2:1.

Рос Каунти ги добива последните 4 меча против Килмарнок.

Рос Каунти игра 3+ на 6 од последните 7 меча во лигата.

Килмарнок за денеска не може да смета на играчите од средината Хигинботам (16/2), Хамил (13/0), Робинсон (9/0) и напаѓачот Мекензи (15/1).

Објавено на :
28 / Dec / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување