Ст.Џонстон - Селтик

Ст.Џонстон без Фишер (одбрана, 7/0), Лапин (средина, 10/2) и Каминс (напад, 14/6).

Селтик без Малгру (одбрана, 5/1) и Браун (средина, 10/1).

Ст.Џонстон победува на 5 од последните 6 натпревари во Премиер.

Селтик победува на последните 4 натпревари на гостиснки терен во Премиер.

Ст.Џонстон игра со 3+ на 12 од последните 14 натпревари во Премиер.

Селтик игра со 3+ на 6 од последните 7 натпревари на гостиснки терен во Премиер.

Објавено на :
12 / Dec / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување