Бетис (отсуства)

Пичини (одбрана, 17/1)

Донг (одбрана, 10/0)

Жоакин (средина 16/3)

Гутиерез (средина, 12/1)

Чејудо (средина, 10/1)

Санабрија (напад 11/1)

Бетис нема дадено гол на 5 од последните 7 гостувања

Објавено на :
03 / Feb / 2017
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување