Валенсија - Гранада

Валенсија (отсуства):
Картабиа - средина, 2/0

Гранада (отсуства):
Тито - одбрана, 9/0
Везо - одбрана, 8/0
Фолкер - одбрана, 3/0
Буено - напад, 7/1
Понсе - напад, 8/1

Валенсија губи на 6 од последните 7 натпревари на домашен терен во Примера.

Гранада е без победа на последните 12 натпревари во Примера.

Валенсија победува на 11 од последните 12 меѓусебни средби со екипата на Гранада.

Валенсија не прима гол на 5 од последните 6 меѓусебни средби на домашен терен од екипата на Гранада.

Објавено на :
20 / Nov / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување