Гетафе - Нумансија

Гетафе без Берг (одбрана, 1/0).

Нумансија без суспендираните Медина (одбрана, 1/0) и Педраза (средина, 1/0), како и без повредениот Јаиро (напад, 1/0).

На последните 5 меѓусебни средби на Гетафе и Нумансија победува домаќинот.

Гетафе и Нумансија играат со 0-2 гола на 6 од последните 7 меѓусебни средби.

Нумансија игра со 0-2 гола на последните 4 натпревари во Сегунда.

Објавено на :
26 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување