Лагостера (отсуства)

Рати - голман, 3 натпревари

Хереро - одбрана, 10/0

Круз - одбрана, 16/0

Ескази - средина, 20/0

Риос - средина, 18/0

Лопез - средина, 4/0

Карлос - средина, 3/0

Ориол - средина, 2/0

Чумби - напад, 13/0

Гива - напад, 11/0

Објавено на :
06 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување