Валенсија - Селта Виго

Валенсија остана без Прандели, па тимот ќе биде воден од страна на привремен тренер.

Гаја (12/0), Мангала (11/0), Гарај (8/1), Абденур (8/0) и Сантош (7/0) сите од одбраната, како и Нани (средина, 11/2) отсутни за домаќините.

Валенсија и Селта играат ГГ на 6 од последните 7 нивни средби.

 

Објавено на :
03 / Jan / 2017

Тагови:

Шпанија, Куп, Валенсија, Селта
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување