Ле Монт - Лозана

Ле Монт без Реис (одбрана, 28/0), Ндаје (средина, 26/1) и Алварез (средина, 19/2).

Лозана без Красничи (одбрана, 26/0) и Чакси (одбрана, 23/0).

Ле Монт игра со 3+ на 7 од последните 8 првенствени натпревари на домашен терен, а 6 од тие натпревари завршуваат и со 4+.

Лозана игра со 3+на последните 5 натпревари на гостински терен во првенството.

Ле Монт и Лозана играат со ГГ на 5 од последните 6 меѓусебни средби.

Објавено на :
22 / May / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување