Лозана (отсуства)

Паше - 15/3, средина, втор стрелец - суспензија

Сесоло - 11/2, средина - суспензија

Јанг - 15/0, средина - повреда

Пандиани - 9/0, напад - повреда

Објавено на :
21 / Nov / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување