Сервет - Шафхаузен

Сервет игра со ГГ и 3+ на последните 3 натпревари на домашен терен во првенството.

Шафхаузен игра со 3+ на 13 од 16-те натпревари на гостински терен сезонава.

Сервет и Шафхаузен играат со 3+ на 6 од последните 7 меѓусебни средби на теренот на Сервет.

Објавено на :
22 / May / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување