Цирих без 3 стандардни играчи од средниот ред...

...на гостувањето кај Вадуз, Кецојевич (18/1), Кукели (14/1) и Јапо (14/0).

Цирих постигнува најмалку 3 гола и игра со 5+ на последните 4 натпревари на гостински терен кај Вадуз. 2 од тие натпревари завршија и со 7+.

Од друга страна, Вадуз игра со 0-2 гола на последните 6 првенствени натпревари.

Објавено на :
08 / Mar / 2015

Тагови:

Цирих, Швајцарија, супер лига, Фудбал
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување